top of page

Com funciona?

Aquí trobaràs resposta a algunes preguntes sobre el funcionament de la subscripció a les capses. Si tens cap altra pregunta no dubtis en fer-nos-la a raigverd(at)raigverdeditorial.cat

Com treballem amb els llibreters?

Creiem que la feina dels llibreters és imprescindible! Quan et fas subscriptor, et preguntem quina llibreria vols associar al teu compte.
T'enviarem les recompenses a casa i quedaran registrades com una venda de la teva llibreria associada (els pagarem els llibres anualment com si haguessis comprat els llibres allà.)

Com sé quan rebré els llibres?

T'enviarem un correu electrònic per avisar-te del proper enviament per si vols fer algun canvi.
Quan haguem fet els enviaments, també us ho avisem. Els enviaments normalment triguen entre 2 i 5 dies laborables, així pots calcular la data aproximada en què el rebràs a casa teva.

Visc a fora

Bé, en aquest cas no podem pagar a la teva llibreria la venda però, si vius a Europa, et farem l'enviament sense cap cost addicional. Podràs seguir lleguint llibres en català i donant suport a projectes independents.

Amb quina periodicitat rebré els llibres?

Els llibres que rebràs com a recompensa seran sobretot novetats i dependran del nostre calendari de publicacions. És a dir, si has de rebre sis llibres anuals, no en rebràs un cada dos mesos exactes. Això sí, ens comprometem que en cas que hi hagi dubtes sobre la quantitat de llibres que et pertoquen, sempre aplicarem el càlcul proporcional més favorable a tu.

I si hi ha algun llibre que no m'interessa?

Potser ja l'has llegit en una altra llengua, o, si es tracta d'un llibre del nostre fons de catàleg, és possible que ja el tinguis. Sigui quin sigui el motiu, si n'hi ha algun que prefereixes canviar, ens ho dius per correu electrònic, i ens pots dir quin altre llibre del nostre catàleg prefereixes rebre per substituïr-lo.

Les nostres subscripcions

bottom of page